1 RESULT
ActivitiesNews

Simpoziumi i Diasporës në Kompjuterikë – Inteligjenca Artificiale Kosova

Shkolla Kombëtare e Doktoratës në Teknologji të Informacionit dhe Komunikimit në Kosovë po organizon Simpoziumin e Diasporës në Kompjuterikë, me temën “Inteligjenca Artificiale Kosova”.  Pjesëmarrës në këtë simpozium do të jenë personalitete të rëndësishme nga universiteti dhe industria, vendor dhe nga diaspora, të cilët do të prezantojnë zbulimet më të reja nga fusha e inteligjencës …