5 RESULTS
ActivitiesNews

Simpoziumi i Diasporës në Kompjuterikë – Inteligjenca Artificiale Kosova

Shkolla Kombëtare e Doktoratës në Teknologji të Informacionit dhe Komunikimit në Kosovë po organizon Simpoziumin e Diasporës në Kompjuterikë, me temën “Inteligjenca Artificiale Kosova”.  Pjesëmarrës në këtë simpozium do të jenë personalitete të rëndësishme nga universiteti dhe industria, vendor dhe nga diaspora, të cilët do të prezantojnë zbulimet më të reja nga fusha e inteligjencës …

ActivitiesNews

Advancing ICT Education and Research: National Research School in ICT Inaugurated Today

The Kosovo’s National Research School in ICT was inaugurated today in the premises of the University of Prishtina. We were honored to have many distinguished guests, including: the Prime Minister of the Republic of Kosovo, Mr. Albin Kurti, representatives of the government and diplomatic missions in the country, rectors of partner universities, professors and students. …

Activities

Ph.D. Curriculum Development and Policy Document Compilation for National Research School in ICT

The field of Information and Communication Technology (ICT) is rapidly advancing, making it critical for Kosovo’s education system to provide students with the knowledge and skills they need to contribute to the country’s economic growth and development. To achieve this, the Erasmus+ DI-PhDICTKES project has developed the following materials: Policy Document for National Research School – …