6 RESULTS
ActivitiesNews

Handover of National Research School in ICT to University of Prishtina

Yesterday, we celebrated a significant milestone as we officially handed over the National Research School in ICT to the University of Prishtina. In the presence of distinguished guests, including Prof. Sefer Avdiaj (Vice Rector for Research, Projects, Innovation, and Information at the University of Prishtina) and Prof. Ann-Charlotte Larsson (Vice Rector for Internationalization and Innovation …

ActivitiesNews

Simpoziumi i Diasporës në Kompjuterikë – Inteligjenca Artificiale Kosova

Shkolla Kombëtare e Doktoratës në Teknologji të Informacionit dhe Komunikimit në Kosovë po organizon Simpoziumin e Diasporës në Kompjuterikë, me temën “Inteligjenca Artificiale Kosova”.  Pjesëmarrës në këtë simpozium do të jenë personalitete të rëndësishme nga universiteti dhe industria, vendor dhe nga diaspora, të cilët do të prezantojnë zbulimet më të reja nga fusha e inteligjencës …

News

Professor Sylejmani about the new research school inauguration and the crucial role it plays in ICT doctorate programs in Kosovo

Check out Professor Kadri Sylejmani’s insightful interview on RTK‘s morning show! Professor Sylejmani talked about the new research school inauguration and the crucial role it plays in ICT doctorate programs in Kosovo. He emphasized the importance of universities, colleges and institutions collaborating to enhance the ICT sector in our country. #NRSI#ICTinKosovo#PhDICTKES

ActivitiesNews

Advancing ICT Education and Research: National Research School in ICT Inaugurated Today

The Kosovo’s National Research School in ICT was inaugurated today in the premises of the University of Prishtina. We were honored to have many distinguished guests, including: the Prime Minister of the Republic of Kosovo, Mr. Albin Kurti, representatives of the government and diplomatic missions in the country, rectors of partner universities, professors and students. …